Klatkager opskrift
Ingredienser til 4 personer: 500 g kold risengrød 2 spsk. hvedemel 1 æg 1 spsk. …
Risengrød opskrift
Ingredienser: Til 4 personer3 dl grødris1,5 liter sødmælk (letmælk kan også benyttes)0,5 – 1 tsk. havsalt50 …
Ris a la mande
Ingredienser: Til 4 personer 500 gram risengrød 2,5 dl piskefløde 38% 1,5 spsk. vanillesukker 1,5 …
Små kødretter
Ingredienser (12 stk) 250g mel 125g smør 1 sammenpisket æg 1/3 tsk. Salt 500g hakket …
Salat med marinerede rejer
Ingredienser (6 portioner) 6 rødspættefileter 3 spsk. mel 1 ½ spsk. olie 1/3 tsk. Salt …
Lufttørret skinke med citrondressing
Ingredienser (6 portioner) 300g lufttørrede skinkeskiver 3spsk mayonnaise 2 dl piskefløde 3 tsk. citronsaft 6 …
Kryddersmør
Hvidløgssmør: 125g blødt smør, 2 fed hvidløg, 1 tsk. citronsaft, friskkværnet peber. Paprikasmør: 125g blødt …
Frikadeller af svinemørbrad
Ingredienser 500g svinemørbrad 1 fed hvidløg 1 æg 1 dl piskefløde 3 spsk. mel 1 …
Englevinger
Ingredienser(ca. 32 stk) 300g (frosne) butterdejsplader 1 æg tsk. Salt ½ tsk. Friskkværnet peber. Dressing: …
Glaseret skinke
Ingredienser: > 2 kg. skinke med svær (ikke ridset) saltlage: 200 gram salt og 25 gram …
Flæskesteg
Ingredienser: 1 ½ kg. svinekam med svær 1 spsk. groft salt 2-3 laurbærblade 2-3 skalotteløg …
Brune kartofler
Ingredienser: ½ kg små faste kartofler vand salt 2 spsk. sukker 20 g. margarine Tilberedning: …
Cornish pastries
Ingredienser (12 stk) Dej: 10 plader frossen butterdej, ca. 900g. Fyld: 240g hakket oksekød 240g …
Tarteletter med torsk og champignon
Ingredienser (12 stk) 12 tarteletter 400g torskefilet 400g champignon 50g smør og lidt ekstra smør …