Julefilm til børn

Ventetiden kan være lang for de små i den skønne juletid. Især når juleferien er startet, og nedtællingen til juleaften er begyndt, kan der være brug for underholdning og tidsfordriv. Køb nogle af de mange gode julefilm, så børnene har noget at tage sig til i den kolde tid, mens du laver mad og gør rent. Eller hyg jer sammen om en god familiefilm med pebernødder og konfekt. Her får du en oversigt over julens film til børn:

Timmy Tid – Timmys Snebold
Til de mindre børn er julefilmen med Timmy helt genial. Lille Timmy er et lam på 3 år, der er vant til at få sin vilje, da han er det eneste barn i familien. Men nu skal han være sammen med andre små dyr, og derfor skal han lære, at man ikke altid kan få tingene, som man gerne vil have det. Filmen består af flere små afsnit.

Svampebob Firkant – Juleeventyr
Alle børn elsker Svampebob og hans undersøiske verden. Her kender ingen julemanden, og Svampebob og hans venner kender intet til jul. Svampebob hører første gang om julen, og han er meget beslutsom: julen skal til Bikini Bottom. Der pyntes op, klædes ud og tælles ned til juleaften, hvor alle med spænding venter på selveste julemanden.

Niko Og De Flyvende Rensdyr
Niko er et lille rensdyr, og han kan ikke flyve. Det er ret katastrofalt, når man er søn af ét af julemandens kendte og værdsatte rensdyr. Niko beslutter sig for at drage afsted med sin gode ven Julius for at finde frem til julemanden, møde sin far og lære at flyve.

Peter Pedal – Hav En Abeskøn Jul
Peter Pedal elsker jul. Sammen med Manden Med Den Gule Hat laver de en masse juleforberedelser og sjove ting. Der opstår dog et kæmpe problem, da de skal købe julegaver til hinanden. Peter aner ikke, hvad han skal købe til Manden Med Den Gule Hat, da han har alting. Og Manden Med Den Gule Hat kan slet ikke læse Peters ønskeseddel.

Den Magiske Julenat
I juledagene står en lille musefamilie og mangler et sted at bo. De flytter ind hos familien Atwells, som elsker jul og har pyntet op i stor stil. Piv og Spjæt har aldrig hørt om jul før, og de lærer derfor om julen ved at kravle rundt i juletræet og kigge på det forskellige julepynt.

Kaj Og Andrea Juler
En masse hyggelige julerier med de kendte og elskede dukker – og selvfølgelig med Ole. Der pyntes juletræ, tænkes på gaver, spilles krybbespil og pakkespil og synges julesange. Til trods for utålmodighed, et juletræ uden nåle og rod i pakkerne, bliver det alligevel en dejlig jul.

Barbie I En Julefortælling
Barbie spiller Eden Starling, som er en egoistisk og pengeglad diva, der har et teater i London. Hun vil tvinge sine medvirkende til at øve teaterstykket på selveste juleaften – for hun er da ligeglad med jul. Heldigvis dukker tre julefeer op, der tager Eden med rundt i tiden for at vise livets mange andre glæder end penge.

Byggemand Bob – En Mindeværdig Vinter
Børnene kender ham fra de mange små afsnit i TV. Dette er faktisk den første længerevarende film med Byggemand Bob. Byggemand Bob glæder sig til jul, for hans tvillingebror kommer for første gang hjem på besøg fra Nordpolen. Bob forbereder sin brors besøg ved at arrangere en kæmpe julekoncert på byens torv. Det går dog ikke helt som planlagt.

Arthurs Julegaveræs
Denne animationsfilm egner sig også til de større børn eller som et hyggeligt samlingspunkt for hele familien. Julemanden deler millioner af gaver ud til alle verdens børn på én enkelt nat. Og det slår aldrig fejl. Eller gør det? Denne jul bliver et enkelt barn glemt i farten. Julemandens søn Arthur, hans farfar og hans venner drager derfor på et hæsblæsende eventyr for at redde julen for det glemte barn, inden det bliver opdaget.

Polar Expressen
Polar Expressen er et skønt juleeventyr, der kan ses igen og igen. Mange børn ønsker sig at møde julemanden. Det gør Billy også. Findes han overhovedet? En nat vågner Billy, fordi et tog kører forbi hans hus – selvom der ingen togskinner er. Polar Expressen samler tvivlende børn op og kører dem til Nordpolen for at møde julemanden.