Lufttørret skinke med citrondressing
Ingredienser (6 portioner)
300g lufttørrede skinkeskiver
3spsk mayonnaise
2 dl piskefløde
3 tsk. citronsaft
6 små syltede agurker
1/3 tsk. Salt
friskkværnet peber.
Tilberedning
1. Rør mayonnaisen sammen med salt, peber og citronsaft.
2. Skær fem af de seks syltede agurker i meget små stykker. Vend stykkerne i mayonnaisen.
3. Pisk fløden stiv og vend den i mayonnaisen. Smag til med salt og peber.
4. Skær den sidste syltede agurk i tynde skiver. Fyld dressingen i en skål pg pynt med de syltede agurkeskiver.
5. Rul skinkeskiverne sammen og anret dem på et fad. Stil skålen med citrondressingen ved.
Kilde: Julebogen 2 – Julen har englelyd udgivet af Netto og Forlaget D3 i 1995