Jul i Tivoli i København

Åbningstider i Julen i Tivoli (fra 14. nov 2015 – til 3. januar 2016:
Søndag – torsdag kl. 11.00 – 23.00
Fredag – lørdag kl. 11.00 – 24.00

I gamle dage havde Tivoli kun åbent, når bladende sad fast på de grønne træer og samtlige træer var sprunget ud i hele Danmark, men sådan er det ikke længere og det har efterhånden været sådan i snart mange år. Det hele startet tilbage i 1994, som var første gang hvor Tivoli for alvor slog dørene op for deres juletema, men hvor det kun var et begrænset antal forlystelser, der var udsmykket med sne og lys. Sådan er det langt fra i dag, hvor samtlige af alle Tivolis mange forlystelser har åbent for de glade julefolk. Derudover har de pyntet helt særligt op i hele Tivoli og dette vil også kunne ses tydeligt på de mange forlystelser. Bl.a. har de mere end 25.000 julekugler som hænger på alle deres træer og i guirlander rundt i hele Tivoli.

Ydermere har de et tilknyttet nisseband, der hvert år spiller sød og kærlige julesange i hele åbningstiden i julesæsonen og hvor der er særlige juleaktivitet, såsom at besøge julemanden og se ham virkeligheden samt et nissetog. Begge aktiviteter som vil glæde børnene, hvis de er med og skal have en ekstra særlig oplevelse i den kærlige juletid, hvor de alle venter spændt på at det bliver d. 24 december, så de kan pakke alle deres gaver op. Da kan en ekstra juleaktivitet være med til at give dem lidt af det på forskud, som de kan glæde sig endnu mere til d. 24 december.
Hvert år åbner Tivoli op i juletiden og de kolde vintermåneder med et helt særligt juletema. Det er fra d. 14 november til d. 3 januar, hvor man kan komme ind og se det flotte og helt specielle juletema. Det er noget helt særlig og en rigtig god oplevelse for hele familien, da det er helt specielt, at det ikke er samme tema hvert år, men at de derimod skifter tema.
I dag er Tivolis højsæson ligeså meget i julen og vintermånederne, hvor de har åbent med stor succes, såvel som om sommeren. Omkring en million mennesker besøger hvert eneste år Tivoli i november, december og i starten af januar måned. Det er et af de største julemarkeder, som vi hvert år afholder i Danmark og hvor alle er velkomne fra nær og fjern.
Temaet i år 2015 er en god blanding af to tidligere temaer, som har været for år tilbage. Der afholdes både et tema i Nordisk Jul stil, som vi alle kender det med nisser og juletræer, men også et tema, der inkluderer et flot udsmykket Alpeland samt et tyroler lignende tema, som man kender det fra Tyskland.