Juleklip

I løbet af december samles rigtig mange familier eller gode venner, for at lave deres eget julepynt og hygge sig med en god omgang gløgg og æbleskiver. Nogle bruger undskyldningen for at lave julepynt for at komme til at mødes med nogle man måske ikke har set i lang tid, men det kan dog også være ganske hyggeligt. Om ikke andet er man da i selvskab med nogle man godt kan lide og holder af.

Mange fylder bordet med alverdens forskellige papirer, sakse, bånd og garn. Det kan også være med til at give en rigtig god og hyggelige julestemning fra start af i december, så man kan komme i rigtig julehumør og glæde sig til den store dag d. 24 december, både som børn og voksne. Måske er man ikke så meget for at lave julepynt og synes det virker ret åndssvagt og kedeligt, men i langt de fleste tilfælde ender alle altid med at have lavet et eller andet brugbart. Det kan være et flot flettet julehjerte i rødt og hvidt eller en lang guirlander, som især er et stort hit blandt børnene, da en guirlande kan laves indtil, der ikke er mere papir til rådighed.

Du kan også på internettet finde forskellige skabeloner til både børn og voksne lige til at printe ud, så i sammen kan lave jeres helt eget julepynt derhjemme. Det kan være svært lige at huske, hvordan det nu lige er man fletter et julehjerte og i præcis hvilken rækkefølge skal man gøre tingene. Der kan de printede skabeloner komme til sin ret og være en nyttig hjælp i familien, så der ligeledes heller ikke bliver dårlig stemning eller skænderi pga. et julehjerte eller hvor lang en guirlande skal være.

En god ting man selv kan gøre derhjemme for at pifte julestemningen lidt op, imens man laver juleklip, kan være at have nogle pebernødder eller brunkager samt gløgg og sodavand til børnene, så der dufter dejligt af jul. Mange laver juleklip og små kravle nisser første søndag i advent og dette er en rigtig god måde at starte december måned på eller slutte november måned af på.

Så hiv en dag ud af kalenderen og saml din familie eller venner til en hyggelig dag med juleklip og rigtig god julestemning. Hvis det ikke kan få jer i dejlig julestemning, så bliver det altså rigtig svært, at få julehumøret helt i top til juleaften. Hvis du ikke er så meget til juleklip og klippe klistre, så tag med alligevel og gør det for din børns og kæreste/kones skyld og gør dem glade. 

Siden med julepynt opdateres i øjeblikket.

Har du en rigtig god skabelon til julepynt, må du meget gerne sende den til os.

Julehjerte
Englehjerte
Stjerne
Snemand
Juletræ
Kurv med hjerter