Pinjeorangechokolade

Ingredienser:
100g mørk chokolade
100g flødechokolade
4 dl
Pinjekerner
Reven skal af 1 appelsin
Pynt:
Appelsinkugler eller “guldstøv”
Bagepapir
Tilberedning:
1. Riv appelsinen. Læg den revne appelsinskal til tørre på et stykke bagepapir. Tør evt. den revne appelsinskal i ovnen i ca. en time ved 100°C.
2. Smelt chokoladen over vandbad
3. Rør den revne og tørrede appelsinskal i.
4. Rist pinjekernerne på en tør pande.
5. Afkøl pinjekernerne lidt og vend dem i den smeltede chokolade.
6. Sæt toppe af chokoladeblandingen på et stykke bagepapir.
7. Drys konfektstykkerne med appelsinkugler eller “gulvstøv” og køl dem af, til chokoladen er stivnet.
Kilde: Julebogen 2 – Julen har englelyd udgivet af Netto og Forlaget D3 i 1995