Æblekugler
Ingredienser (ca. 30 stk.)
250 g rå marcipan eller konfekt masse
1 lille fast æble revet
(f.eks. coxorange eller ingridmarie)
lidt citronsaft
2 spsk. flormelis
Overtræk
75-100 g mørk chokolade
1 tsk. st. kanel
Pynt
drys af flormelis
Fremgangsmåde
Riv marcipanen. skræl æblet, og riv det på den grove side af råkostjernet. Dryp lidt citronsaft over. Start med at røre halvdelen afæblemassen med marcipan og flormelis. Kom mere i efterhånden, men massen må ikke blive for “vås”. Brug teskeer, og sæt massen på bagepapir i lidt urelmæssige toppe. Lad dem “tørre” i et par timer. Smelt chokoladen og rør kanel i. Dyp stykkerne i chokoladen, og lad dem tørre. læg dem i papirkapsler, og drys med flormelis.
Kilde: Femina