Kanelsmåkager
Ingredienser: (fedtfattige) Ca. 50 stk.
2 æg
1 dl. sukker (ca. 110 g.)
2 tsk. Vaniliesukker
2½ tsk. stødt kanel
40 g. hakkede mandler
100 g. hvedemel
Tilberedning:
Æg og sukker piskes sammen. De andre ingredienser putter man forsigtigt i. Dejen hælder man i en pose, hvor man klipper en lille del af hjørnet af. Kagerne trykkes forsigtigt ud på en bageplade med bagepapir. (Pas på med at trykke for meget ud, da dejen stille og roligt vil flade ud, af sig selv.. Tryk ca. det ud, der svarer til en teskes-hoveds form!) Bag dem ved 175 graders varme i varmluftsovn, i ca. 10-15-20 minutter (kommer an på hvor sprøde man vil have dem.)
Tips:
Tilføj evt. salt…men prøv lige at lave dem uden først. god fornøjelse, og god julebag 🙂
(Kilde: Indsendt af Pauk)