Fyldte valnødder

Ingredienser:
125g valnøddekerner
15g smør
¾ dl sukker
2 ½ dl sød rødvin
Fyld:
10-15g smør
2 ½ dl kokosmel
3 spsk flormelis
3 spsk appelsinsaft
1 tsk reven appelsinskal
Pynt:
Flormelis
Kandiserede violer
Evt:
Konfektfarve
Tilberedning:
1. Hak valnøddekernerne fint.
2. Kog de hakkede valnøddekerne, smørret og vinen i en gryde ind til en tyk masse. Afkøl nøddemassen.
3. Rør ingredienserne til fyldet sammen. Rul kugler på ca. 1 cm i diameter af fyldet
4. Rul nogle større kugler af valnøddemassen og tryk en fordybning i dem så kuglerne med fyld kan ligge deri (som en kugle der passer i en skål).
5. Drys konfektstykkerne med flormelis og pynt dem med kandiserede violer.
Kilde: Julebogen 2 – Julen har englelyd udgivet af Netto og Forlaget D3 i 1995