Pakkekalender – Her er den nemme vej til en flot pakkekalender

Nettet bugner af muligheder, hvis du er på jagt efter gaver til en god pakkekalender, men ikke orker at bruge timer i butikkerne.

En færdig pakkekalender – købt på nettet – gør det meget lettere for forældre, der vil glæde børnene i december med søde gaver – eller de voksne, som i stor stil er begyndt at give hinanden pakkekalendere.

Den nemme løsning findes især hos Pakkekalender.dk, der må betegnes som den største shop på det område. Det er en E-mærket netbutik med “Perfekt” Trustpilot-score.

Her finder du helt færdige pakkekalendere. De har altså sammensat en kalenderpakke med 24 gaver, der passer rigtig godt til barnets køn og alder. Der er fem alderskategorier for drenge og lige så mange kategorier, så det er muligt at købe en færdig pakkekalender for børn i alderen 2-14 år. Prisen for 24 gaver er 399 kr, og det gør det ikke alene nemt, men også relativt billigt at handle 24 kalendergaver. Ønsker du gaverne indpakket, kan du også købe den service.

Der er også muligt at købe kalendergaverne enkeltvis, hvis du selv vil sammensætte en pakkekalender, eller at købe adventsgaver, hvis gaverne ikke skal gives så tit, men gerne må være lidt større.
I de senere år er det ikke kun børnene, der tæller ned til jul med en flot gave hver dag i december. Flere og flere voksne bruger en pakkekalender til at glæde hinanden i december.
Der findes naturligvis også masser af gavemuligheder i Tiger-butikker og hos Søstrene
Grene, men det er lettere og hurtigere at købe over internettet. Gaverne kan evt. suppleres med små søde personlige hilsner, der gør hele pakkekalender-oplevelsen unik.
Pakkekalender.dk har flere færdige pakkekalendere til voksne, som alle leveres flot indpakket og med nummer. Til hende er der en flot pakkekalender med personlige ting, julesager og søde sager, men også en eksklusiv med produkter til især personlig pleje.
Shoppen har bl.a. også pakkekalender til ham og bedsteforældre. Der findes også pakkekalendere med fokus på det vi spiser: Hvad med 24 gaver til den søde tand, eller 24 gaver med gode sager til de “fine smagsløg”? Nyheden til de voksne i år er en pakkekalender udelukkende med italienske specialiteter.