Velgørenhed

At give velgørenhed i julegave er noget flere og flere danskere vælger hvert år. På den måde hjælper man andre mennesker, dyr eller naturen med blot et lille bidrag i julegave.
En velkendt organisation, som mange nok har beskæftiget bekendtskab med før eller siden er UNICEF, som også giver dig muligheden for at give velgørenhed i julegave. På deres hjemmeside vil du som på enhver anden webshop, kunne vælge dine produkter, men varerene vil ikke være produkter til dig, men derimod være hjælp til andre mennesker på den ene eller anden måde. Giv fx. en julegave i form af et jordemodersæt, en brønd eller noget helt tredje. Idéen er ikke at du selv får tilsendt en brønd f.eks. hjem til dig, men derimod at UNICEF selv, pakker din pakke og sender den et sted hen i verden fra deres lager, hvor den vil kunne gøre mange mennesker glade hver eneste dag. Køber du sådan en pakke hos UNICEF, vil du som tak for dit bidrag modtage et kort, hvorpå der vil være et identisk billede af din gave samt en tekst, som fortæller hvilken forskel lige præcis din gave gør i verdenen. Det kan lyde lidt som en kliché, men faktum er, at du er med til at gøre verdenen et bedre sted og hvem vil ikke gerne hjælpe til med det?
 
Cross.

 

Noget andet velgørenhed som du kan give i gave er et medlemskab i Dyrenes Beskyttelse, som gælder i hele 12 måneder for den nette sum af kun 200 kroner. Er du eller kender du en der er dyreelsker på den ene eller anden måde, kunne dette være en rigtig relevant gave for vedkommende. Samtidig med medlemsskabet vil du også modtage det unikke medlemsblad ”Dyrevennen” 6 gange om året. Et blad som kun Dyrenes Beskyttelses medlemmer, har mulighed for at få tilsendt helt gratis. Idéen med at du vælger at købe et medlemskab er, at du kan give det som et gaveabonnement til en dyreelsker du ved, vil kunne blive glad for medlemsskabet. Du vil skulle betale medlemsskabet, men det vil være den dyreelskede modtager, der får medlemsskabet og de mange andre fordele medlemsskabet indebærer.

1515213
 
Hos Kiva.org, kan du for kun 25$ dollars kan være med til at hjælpe en eller flere landmænd i Uganda til at dyrke andre og merkant bedre afgrøder, eller hjælpe en kvinde i Bolivia til at anskaffe sig en bedre ovn i hendes bageri. Mulighederne er mange, og det er stort set kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du vil kunne hjælpe andre mennesker med dit bidrag til velgørenhed.
velgorenhedhaandhjerte