Få gratis julegaver af a-kassen

Ikke råd til julegaver? Meld en ven ind i din a-kasse og få lækre julegaver i bytte

Julen står for døren og det er skønt og hyggeligt. Julefrokost, juletræ og julegaver. Men julen varer som sagt længe og koster mange penge. Og hvad gør man så som fattig studerende, når man ikke har råd til julegaver til familien og kæresten?

Nej, du kan ikke få penge for at donere blod i Danmark (prøv evt. et andet land), og lad nu for guds skyld være med at tage et dyrt kviklån.

Her er en ide.

Få overtalt vennerne og studiekammeraterne til at melde sig ind i en a-kasse.

Det er nemlig sådan at de danske a-kasser er helt vilde for at få nye medlemmer. Kan du hjælpe dem med at få nye kunder i folden, så kvitterer de med nogle fine julegaver i bytte. Og der er heller ikke tale om gaver der kun egner sig som ”hadegaver” til kollegaen, men ganske fine brugsgenstande, gavekort og ferieoplevelser.

Det får du hos a-kasserne

En hurtig undersøgelse hos a-kasserne viser at der i hvert fald er tre a-kasser der giver gaver for nye medlemmer. Det er Det Faglige Hus, CA og Krifa. Er du ikke medlem af nogen af dem? Tjek med din egen a-kasse, de har helt sikkert en god ordning (måske giver de endda cool cash).

Her er hvad du kan få:

Det Faglige Hus

Hvervekampagnen hos Det Faglige Hus giver 500 kr. i gavekort til shoppen for hvert medlem du henviser. Du får først pengene når kontingentet er betalt, så der skal måske lidt nudging til. Du kan spare op indtil du når 2.500 kr. Gavekortet kan bruges i hverveshoppen hos Det Faglige Hus.

Her kan du vælge mellem 3 kategorier: op til 500 kr (1 gavekort), op til 1.500 kr (3 gavekort) og op til 2.500 kr (5 gavekort).

For et enkelt medlem kan du blandt andet få fine ting fra Hammershøj. Peberkværne i træ eller en flot vase. Eller hvad med et fuldt whisky sæt med 6 glas og karaffel. Et sikkert hit til far.

For tre gavekort kan du få et gavekort til NiceHair – til både ham og hende. Eller en fin Bernadotte termokande i rustfrit stål.

For fem gavekort bliver det rigtig godt. Her kan du give familien et gavekort til en ferierejse til Alanya, Ærø eller Grenaa, alt efter hvad de nu foretrækker.

CA

CA er ikke helt så gavmilde som Det Faglige Hus. Eller, det er de faktisk, men din ven får 500 kr i gavekort og du får ”kun” 200 kr. De 200 kr. kan du få udbetalt som gavekort, der kan bruges i flere butikker, eller du kan få 2 stk. lækre Royal Copenhagen Mega Blå Riflet krus. Også her skal din ven betale sit første kontingent før du får din gave. Så hvis din ven har planer om at være evighedsstuderende på gratis medlemskab, skal du måske finde en anden plan.

Krifa

Krifa er fremme i skoene for at hverve nye medlemmer. Det ses i de flotte rejsegaver du kan modtage. Melder du en ven ind, og han eller hun betaler kontingent, kan du vælge mellem et luksusophold på Trinity Hotel & Konference Center ved Lillebælt til en værdi af 1.390 kr. eller et ophold hos Skagen Havn Lejligheder til en værdi af 1.000 kr. Det er da helt i orden hva? Tilbuddet gælder dog ikke ved indmeldelse i Krifa Light.

En sidste julegave

På falderebet vil vi give et sidste tip til en julegave til dig. Julegaven er dog kun aktuel, hvis du har planer om at starte en ny hjemmeside. I hvert fald går tippet på en rabatkode til Unoeuro, hvor du ved køb af nyt webhotel kan få forlænget din periode med 3 måneder helt gratis.