Lej en julemand

Lej en julemand til jeres juleevent – både privat og erhverv

Vi nærmer os vinteren med hastige skridt, og det betyder for mange at vi er tæt på favorit årstiden: nemlig julen. Julen er for mange synonym med hygge, sne der falder, nisser, julekalender, æbelskiver, gaver, juletræ og ikke mindst julemanden. Julemanden er nok et af synonymerne med julen, og det er som regel julemanden, der er centrum i diverse julefilm og så videre. Ikke mindst for de mindste er julemanden en essentiel del af julen: det er ham der bringer gaverne ud, og ham der sørger for at holde øje med, at barnet har været artigt året igennem. De fleste kan sikkert huske, da de selv var små, og julemanden (måske en far eller morfar i udklædning) kom på besøg og uddelte gaver. Det er med andre ord, en stor stor oplevelse for de små at møde julemanden, og derfor er det vigtigt at det bliver gjort på den helt rigtige måde, og med den helt rigtige julemand, som har erfaring med at lege julemand.

Få en ægte julemand på besøg

På lejenjulemand.dk kan man leje en julemand fra landets største julemandsbureau. Hos lej en julemand har man samlet landets førende julemænd. Disse julemænd er professionelle børneentertainere, som ved hvordan udklædningen, humøret, personligheden, charmen og den lune hoho-latter skal sidde lige i skabet før at børnene – og de voksne, er overbeviste om at den rigtige julemand er kommet på besøg. Vores julemænd følger den perfekte julemands skabelon: skægget er stort, hvidt og silkeblødt, ho ho ho-latteren er indøvet til præcision, den røde juledragt og nissehue er lavet af de førende julekostume designere  og selvfølgelig er den runde og store julemave sørget for!

Det er derfor en unik mulighed for at give børnene en særdeles sjov, spændende og ikke mindst uforglemmelig oplevelse, som vil sidde hos dem resten af livet. Bare tænk tilbage på dit første besøg med julemanden som barn – det står garanteret lysende klart for dig. Derfor er et besøg af julemanden heller ikke noget man bør gå på kompromis med! Står I og skal holde et firmaevent eller måske en privat fest, så er det vigtigt at give børnene den helt rigtige oplevelse.

Julemandens aktiviter

Et besøg af en julemand er altid en spændende oplevelse. Julemanden kan fortage sig et væld af sjove og julede aktiviteter med børnene. Alt lige fra at danse om juletræet, til at synge julesange, til at dele gaver ud kan klares af julemændene. Dette er kun en brøkdel af de mulige aktiviteter julemændene kan lave, og uanset hvad, bliver der sørget for at julemandens opgaver bliver strikket præcist sammen til at passe med netop jeres event. Et show med julemanden tager mellem 45 minutter til en time alt efter antallet af børn og typen af event.

Julemanden har travlt i december. Der er en masse børn, der skal besøges og uddeles gaver til. Derfor er det smart allerede nu at forhøre om julemanden er ledig til at komme til netop jeres event. På hjemmesiden kan i tage kontakt og få et helt uforpligtende tilbud til netop jeres juleevent.

Comments 6

  1. Avatar for Brian Brian
    • Avatar for JulForAlle.dk JulForAlle.dk
  2. Avatar for charlotte charlotte
  3. Avatar for Mille Larsen Mille Larsen
  4. Avatar for JulForAlle.dk JulForAlle.dk