Hvilken julekalender skal jeg vælge?

Har du besluttet, at det ikke blot skal være børnene, der skal have en julekalender i år? I så fald kan du glæde dig over, at du kan finde rigtig mange julekalendere til voksne. Af denne årsag er du selvfølgelig garanteret at kunne finde noget, der falder i din smag.

Faktisk er der så mange at vælge mellem, at det kan være vanskeligt at vælge, hvilken julekalender til voksne man skal købe. Når du skal vælge blandt de mange muligheder, er det selvfølgelig vigtigt, at du vælger med afsæt i dine præferencer.

Indhold

Du er ikke begrænset til chokolade

Rigtig mange tror, at man er begrænset til chokolade, hvis man vil have en julekalender. Det er dog slet ikke tilfældet. Der findes talrige julekalendere til voksne, hvor det er andet end chokolade, der gemmer sig bag de 24 låger.

Hvis du ikke er specielt meget til chokolade, er det derfor ikke noget problem. Du kan nemlig sagtens finde en julekalender, der indeholder noget andet.

Foretrækker du noget spiseligt?

Faktisk er du ikke engang begrænset til, at din julekalender skal indeholde noget spiseligt. Der er nemlig også mange muligheder, hvis du foretrækker drikkevarer. Det kan være alt fra en julekalender med te til rom eller G&T.

Er du derimod mere til, at det skal være noget spiseligt, du kan åbne op for hver dag i december, er der også mange muligheder i denne forbindelse. F.eks. findes der flere producenter af lakrids, skumfiduser og karameller, der også laver julekalendere.

Et godt eksempel er Lakrids by Bülow, der er kendt verden over for deres lækre lakridser. De laver nemlig også julekalendere, hvor der bag hver låge gemmer sig nogle af deres smagfulde lakridser.

Overvej en julekalender til par

Har du en partner, der også har gjort sig fortjent til en julekalender, findes der også muligheder for par. Er I begge til chokolade, kan man købe en julekalender til par fra bl.a. Summerbird, Xocolatl eller Sv. Michelsen.

Er en eller begge af jer mere til vingummi, kan man også få julekalendere med vingummi bag lågerne. Det fås blandt andet fra Wally og Whiz, mens man fra Teministeriet kan få en delejulekalender med te til to personer under hver låge.

Skru op for romantikken

Vil man gerne gøre en kende mere ud af parjulekalenderen, er dette bestemt også en mulighed. Man kan nemlig købe flere former for julekalendere, der indeholder forslag til aktiviteter for jer som par.

Er man på udkig efter en julekalender fra den erotiske verden, kan dette også lade sig gøre. I denne genre fås der både julekalendere med seksuelle udfordringer, men også større julekalendere, der under hver låge gemmer et stykke erotisk legetøj.

Det hele behøver derfor ikke at gå op i chokolade eller te. Er man mere til at pifte livet i soveværelset op, når man tager hul på december, er der ikke nogen grund til at holde sig tilbage – dog skal du naturligvis være sikker på, at din partner også er med på idéen.