Julegaver til under 200 kr.

Det er lidt forskelligt, hvordan familier vælger at administrere julegaveindkøbene. Nogle køber bare, mens andre er nødt til at opsætte nogle retningslinjer, så ingen føler sig snydt. Derfor vælger mange at sætte et maks. beløb på julegavernes pris. Det kan for eksempel være blandt søskende eller søskendes børn. Hvis du søger julegaver til under 200 kr. enten til børn, teenagere eller voksne, kan du få lidt inspiration her.

Indhold

Julegaver til under 200 kr. til børn

Lydbog
Højtlæsning er et hit, og mange børn nyder at sidde alene med høretelefoner i ørene og slappe af, mens de hører deres yndlingshistorie. Lydbogen Vitello køber en vidunderlig julegave er en sød og sjov fortælling, og børnene vil ganske sikkert også møde Vitello som en del af danskundervisningen i skolen.

Billedbøger
Billedbøger er et hit til små børn. Især bøger i materialer, så børnene selv kan være med. Denne smarte æske med små billedbøger er fremstillet i tyk pap og indeholder 6 billedbøger fra barnets hverdag: dyr, legetøj, farver, godnat, tøj og mad. Bøgerne er perfekte til at snakke om dagen ud fra billederne. De små bøger er også nemme at have med i barnevognen eller i bilen.

Puslespil
Puslespil er godt for finmotorikken, og så synes de fleste børn, at det er hyggeligt at sidde og nørkle med. Kender du en lille dreng eller pige, der er helt vild med biler, er denne æske med 6 små puslespil med køretøjer den helt perfekte julegave.

Natlampe
Kender du en dreng, der er helt vild med den røde racerbil Lynet Mcqueen? Så skal han da have en Cars natlampe i julegave, som kan lyse ved siden af sengen og gøre glæde mange aftener i fremtiden.

 

Julegaver til under 200 kr. til teenagere

Magnettavle
Har du en teenagepige i huset, kan du give hende det fine Design letters message board i julegave. Med den magnetiske opslagstavle i en skøn lyserød farve, kan hun udsmykke værelset, hænge billeder op og holde styr på sine aftaler.

Balsam
Mange teenagepiger har et langt flot hår, som de gør meget ud af at passe og pleje. Hvis du kender sådan en pige, så giv hende en lækker fugtgivende balsam til det smukke, lange hår. Og så er den ovenikøbet helt fri for parfume og parabener.

Playstationsspil
De fleste teenagedrenge ynder at bruge tid foran deres playstation. Her kan de lukke af for omverdenen og fordybe sig i noget, de finder interessant og sjovt. Giv det actionfyldte playstationsspil Watchdogs til ps4 for mange timers underholdning.

Headset til iphone
Ofte er de medfølgende høretelefoner til iphone og ipads ikke de bedste, og de sidder dårligt i ørerne. Køb et headset med mikrofoner, der sidder godt i ørene og som er super nemme at betjene.

Julegaver til under 200 kr. til voksne

Til far
Hvad giver man egentlig til manden, der har alt? Er din far også typen, der ikke ønsker sig noget til jul? Giv ham en lækker og funktionel Stelton tandbørsteholder – den vil han uden tvivl få glæde af.

Til mor
Går din mor op i indretning og lækkert interiør? Så forær hende disse lækre Ferm Living viskestykker i farven peach, der passer ind i den nordiske indretning.

Til bedstemor
Hvis din bedstemor godt kan lide at pleje sin hud, så skal hun have en Meraki hudbørste. Den smarte børste bruges til at skrubbe huden for at holde den ung og frisk og give en fin glød.Til farfar
Hvis du har verdens bedste farfar, så fortæl ham det med denne farfar plakat. Plakaten fortæller ham, hvorfor han er helt fantastisk og vil uden tvivl give et smil på læben og score den bedste plads på væggen hjemme i hans stue.

Til én med ømme skuldre
Ved julegaver er det især tanken, der tæller. Dét, at nogen vi holder af, har brugt tid på at finde den helt rigtige julegave til os. Kender du én med ømme skuldre, bør du overveje en Beurer mini spa massage. Den fylder ingenting og er nem at have med i håndtasken, og så kan den tage toppen af en øm nakke eller trætte skuldre. Dét viser da, at du tænker på modtagerens ve og vel.