Julepynt skal der til

December er en måned, hvor der sættes ekstra fokus på hygge, nærvær og samvær med familie og venner. Det er en tid, hvor man prioriterer hinanden og gør lidt mere ud af at være sammen. Desuden er julen lig med nisser, godter og julepynt til den helt store guldmedalje, og hvis du mangler lidt inspiration til pyntningen, så læs blot med her!

Indhold

Nedtællingen til årets hyggeligste aften

adventsstage

Mange mennesker er glade for jul, og det er da heller ikke tilfældigt, at der er et udtryk, der går på at glæde sig ”som et lille barn til juleaften”. Derfor er det også en dag og aften, mange tæller ned til, og det kan man for eksempel gøre med en fin adventsstage, hvor man hver søndag i advent tænder et lys for at vise, at vi nu er lidt tættere på juleaften. Med denne kan du selv bestemme, hvilken pynt du ønsker i midten, og du kan dermed personliggøre stagen. Det betyder også, at du kan bruge den år efter år, fordi du blot kan skifte pynten ud, hvis du ønsker et andet udtryk næste år!

Ellers kan du vælge en moderne fortolkning af den klassiske, hængende grankrans! Med denne i messing får du det samme udtryk som den hængende krans, du kender, men i en ny og mere moderne udgave!

Hvis du vil helt ned og tælle dage, skal du naturligvis have fat i et kalenderlys, og et sådant passer perfekt i en smuk stage fra Ferm Living. Så kan du hver dag holde øje med, hvor længe der nu er til, vi alle skal danse om træet og mæske os i lækker mad!

Alt det du har brug for til juletræet

juletræsfod

Når nu kalenderlyset har nået sin ende, skal der helst være et træ til at lægge gaver under, og som vi kan danse rundt om! Træet skal gerne være stort og flot og skal have den fornemste plads i stuen! Det betyder, at du blandt andet har brug for et juletræstæppe!

Der er masser af forskellige tæpper at vælge imellem – er du til mønster, kan du vælge et smukt, dekorativt tæppe fra Ferm Living. Eller måske et i offwhite og med et fint guldmotiv på? Ligeledes får du brug for en juletræsfod, så træet kan stå smukt og rankt derhjemme i stuen! Og når så træet først står der og spreder den hyggelige duft af gran, skal det naturligvis pyntes! Her starter det hele med den fine julestjerne, som i sin tid skulle lede De Vise Mænd til Jesusbarnet og nu er prikken over i’et på ethvert flot, pyntet juletræ!

Et anderledes juletræ

filt træ

Julen handler i høj grad om traditioner, og derfor er der også mange, der har det anstrengt med, hvis der bliver lavet alt for meget om på denne gode, gamle højtid. Hvis du imidlertid alligevel har mod på at prøve kræfter med noget lidt anderledes, skal du investere i et fint filigrantræ!

De er dekorative og moderne juletræer, som kan bruges år efter år! De fås både i hvid, i naturtræ, i sort og i røget eg og kommer desuden i flere forskellige størrelser, så der er lidt til en hver smag og pladsmængde! Træet kan bruges både som decideret juletræ med pynt på, hvis du køber et stort et af slagsen, og ellers kan det bruges som et anderledes stykke julepynt igennem hele julemåneden. Derudover er det supergodt til at hænge pakkegaver på, hvis nogle er så heldige at få dét, og det kan selvfølgelig også bruges til at hænge spiselige godter på, hvis man vil prøve noget lidt andet end den klassiske kagedåse eller skål med pebermyntestokke og vaniljekranse. Filigrantræerne kan bruges til alt muligt, og du kan se dem alle sammen her

Smukke ornamenter i guld og sølv

ROSENDAHL – KAREN BLIXEN’S JUL – NISSER PÅ GYNGEHEST – FORSØLVET

Uanset om du køber et anderledes juletræ eller et grønt grantræ, skal der julepynt på! Der er et væld af design og stilarter at vælge imellem, men med smukke ornamenter i sølv og guld går du i hvert fald ikke helt galt i byen! For eksempel er der de skønne pyntegenstande fra Rosendahl – såsom en nisse på en gyngehest!

Du kan også vælge smukke, forgyldte stjerner, som helt sikkert vil pifte træet op! Hvis du mangler andet end dekorationer til selv træet, kan vi heldigvis også være behjælpelige med dét! Du kan for eksempel invitere et fint snemandspar ind i stuen! Parret er forenet i et smukt kys og skaber glæde og kærlighed derhjemme i stuen!

Generelt er der en masse fine pynteobjekter på denne side, hvad end det er det store, flotte juletræ, der skal pyntes eller det er den generelle julestemning i hjemmet, der skal skrues lidt ekstra op for! Med de smukke ornamenter og pyntegenstande fra Rosendahl sikrer du julehyggen år efter år, for de går aldrig af mode, og de er lige smukke, uanset hvor ofte de bliver brugt!

Eventyrligt julepynt 

Den grimme ælling ophæng

Rosendahl går aldrig af mode, og det gør den gode H. C. Andersen bestemt heller ikke! Derfor er det en glæde, at man kan pynte op til julens fester med de smukke og eventyrlige ornamenter med motiver fra Andersens kendte og elskede eventyr.

Dekorationerne kan personliggøres med en indgravering, hvorved de bliver ekstra specielle! I serien kan du for eksempel få lysholdere med den grimme ælling på, eller du kan få den selvsamme stakkels ælling som ophæng! Også klassiske julehjerter kan du få – her med en fin ballerina på.

Hvis du – som mange børn og voksne verden over – er meget begejstret for den finurlige mand med den høje hat, kan du også købe et sæt, hvor du både får et ophæng, en bog om H. C. Andersens eventyrlige liv og et bogmærke med! Denne æske er ikke blot en dejlig gave at give sig selv, men kan også snildt bruges som gave til andre eventyrelskere! Både æsken og bogen er flotte, og så kan det igen indgraveres med laser, hvis den heldige modtager skal have det lidt ekstra fornemt og personligt!