Super julegaver til børn

Julen er børnenes fest. Derfor kender du sikkert til dilemmaet med at finde den helt rigtige julegave til junior. Hvad enten det er dit eget barn, dit barnebarn eller din nevø eller niece, vil du med sikkerhed kunne finde lidt inspiration her.

Indhold

Julegaver til 0 – 2 årige

Skal du finde gaver til de helt små, er det ikke en mulighed at spørge dem direkte, hvad de ønsker sig. Derfor kan det være ekstra svært at finde den helt rigtige julegave.

Til børn i kravlealderen

Har barnet den alder, hvor det er tid til at lære at kravle, er kravlestrømper helt geniale. De hjælper barnet med at stå bedre fast på glatte gulve. Der er også skridsikre dutter under strømperne, så de kan også bruges, når barnet skal lære at gå.

Det kørende insekt

Et Wheely Bug er en super skøn gave! Det er et køredyr, der er et musthave til børneværelset. Den udfordrer barnet motorisk og kan køre i alle retninger; ligeud, bagud, til højre og venstre. Netop på grund af dens solide udformning er det et af de sikreste køretøjer til små børn, da den næsten er umulig at vælte. Den er perfekt til barnet, der er fyldt 1 år. 

Til de kolde dage

Gaven her er mere indirekte til barnet, men det betyder ikke så meget for de helt små størrelser, der ikke er bevidste om gaver endnu. Babytrold kørepose med dun er helt fantastisk til køreture i barnevogn og klapvogn på de kolde vinterdage.

Aktivitetslegetøj

Aktivitetslegetøj til babyer er med til at stimulere sanserne og udvikle motorikken. Tiny Love aktivitetsko er en hyggelig lille aktivitetsbamse udformet som en ko, som helt sikkert vil gøre glæde hos de mindste. Og så er prisen meget overkommelig.

Puttekasse

Når børn runder et halvt år, bliver de bevidste om, at ting kan indeholde andre ting. Derfor er en puttekasse perfekt på dette tidspunkt og fremefter. Elefant puttekassen er helt genial her, og så er den bare rigtig sød og fin i sin udformning.

Aktivitetsstativ til de mindste

Til de allermindste er Baby Gym aktivitetsstativ en sikker vinder. Stativet er enkelt og sikrer derfor, at barnet ikke får for meget stimuli på én gang. Efterhånden som barnet bliver ældre, kan man selv vælge ekstra vedhæng og tilføje. Stativet er via sin udformning et af de sikreste på markedet, da det står solidt fast på sine fire ben, og derfor er svært at vælte.

Julegaver til 3 – 5 årige

De lidt større børn kan godt selv give udtryk for, hvad de gerne vil have. Dog er de som regel styret af impulser, og tingene er derfor måske ikke så interessante i længden. Nedenfor finder du en håndfuld gode gaver til aldersgruppen.

En rigtig krammeven

Når det er tid til børnehave, har de fleste børn et behov for en blød ven som en tryghed, når de skal sove lur uden mor og far, eller når de skal tidligt op og ud af døren. Køb en stor strikket abe, der er dejlig blød og rigtig sød. Den vil helt sikkert gøre underværker.

Vandsjov

Børn i børnehavealderen kan som regel godt lide at lege med vand. Et fiskenet med tilbehør er derfor en perfekt gave; her kan de få lov at lege med og i vand, uden at det går ud over yndlingsbamsen. Turen i badekaret bliver omdannet til en lille privat fisketur, hvilket med sikkerhed vil være et hit.

En opgraderet gåbil

De fleste lidt ældre børn har allerede en gåbil. Men den står nu sikkert bare på værelset og samler støv, da den ikke helt passer den lille herre. Køb en sej racerbil, og så vil du se prinsen køre rundt i fuld fart igen.

Med dukkerne på tur

De fleste små piger har en forkærlighed for dukker, og værelset bugner sikkert. Giv en fin mini dukkevogn, så prinsessen kan have alle de små dukker med på tur. Den her dukkevogn er simpelthen så fin og er udformet i et klassisk design, der aldrig går af mode.

 

Tid til børnehave

Måske er det ved at være tid til at starte i børnehave? I så fald skal guldklumpen da have sin helt egen taske til madpakke og ekstratøj. Smallstuff har lavet nogle super fine rygsække til formålet: En rygsæk med traktor til drengene og en rygsæk med blomster til pigerne.

Julegaver til 6 – 8 årige

Børn i skolealderen har udviklet interesser, som ofte afspejles på ønskesedlen. De er som regel meget bevidste om, hvad de vil have og ikke vil have. Kig på ønskesedlen eller lad dig inspirere her. Gaverne herunder understøtter den udvikling, børnene er i netop nu i forhold til motorik, læsning og leg.

Til den kreative

LEGO går bare aldrig af mode; det holder noget nær for evigt, og det kan bruges igen og igen. Giv et LEGO Creator modulsæt i julegave og byg og leg med dit barn. Det moderne hjem lægger op til lege om dagligdagen, hvilket mange børn holder af, da de afspejler familiens gøremål.

Til læsehesten

Nu er skolealderen nået, og rigtig mange børn finder en hyggestund i læsningen. Måske kan barnet endda læse lidt selv? Giv en bog i julegave og støt indlæringen med mange timers hygge. Mange skoler opfordrer også til, at børnene selv tager bøger med hjemmefra, så de får mulighed for at læse lige præcis de bøger, de hver især finder interessante.

Til den spillelystne

Børn elsker at spille spil. Af den simple grund, at forældrene lægger mobilen væk og er til stede og nærværende. Giv det sjove familiespil Rejsen i gave og giv plads til hyggeligt samvær. Rejs rundt med forskellige transportmidler, træk færdselskort og planlæg rejsen med sjove og spændende oplevelser undervejs.

En gave med hop i

Elsker dit barn at bevæge sig? At hoppe, danse og kaste sig rundt? Så er det en havetrampolin, du skal have fat i! Det bliver uden tvivl det helt store hit – også selvom den ikke kan bruges lige med det samme på grund af vejret.

Den store gave

Skal børnene virkelig forkæles, så skal de have et Jungle Gym Legetårn. Her får du valuta for pengene, og haven vil uden tvivl blive det nye samlingssted på alle tider af året langt ud i fremtiden. Udover tårnet og rutsjebanen, medfølger der sandkasse, rat og klartevæg.