Julegaver til ham

Julen står for døren, og ud over julemad, julesang og julehygge, så betyder det naturligvis også, at det efterhånden er ved at være tid til at tage på julegavejagt. Dog kan det hurtigt vise sig at være lidt af en udfordring at finde den perfekte julegave, til en du holder af, og måske har du flere gange oplevet, at du faktisk er endt med at investere i en gave, som du egentlig ikke var helt tilfreds med. For at du i år skal undgå en lignende situation, og derimod være helt sikker på at finde en julegave der med garanti vil falde i god jord, så har vi valgt at hjælpe dig lidt på vej. Vi har nemlig her på siden samlet nogle forskellige bud på, hvad der kunne være nogle perfekte julegaver til ham, og du finder med garanti noget for enhver smag. Læs med her, og bliv klogere på, hvad du skal købe i år.

Indhold

Radiostyret legetøj for voksne drenge

Hvis du er på udkig efter en gave til manden, der har et indre legebarn gemt i sig, så vil det altid være en supergod idé at lede efter nogle seje gadgets, og måske endda nogle der er radiostyret. Der findes et hav af forskellige, sjove gadgets til en fin pris, og det vil helt sikkert falde i god jord hos det indre legebarn.

Find en samling af forskellig radiostyret legetøj her

Lækre sko til den stilsikre mand

Leder du efter en perfekt gave til en mand, der går op i mode og at klæde sig stilsikkert, så kan du med fordel vælge at købe et par sko, af dem der trender mest lige nu. Det kan være alt fra smarte sneakers til moderigtige støvler, der vil passe til vinterens kulde.

Du finder et stort udvalg her

Trendy jakker

Trendy jakker

Hvis der ikke allerede er sørget for en ny og lækker vinterjakke til vinterens kulde, så vil det helt sikkert være et oplagt valg, når du skal ud på julegavejagt. Alle har brug for at blive beskyttet mod det danske vintervejr, så det er bare med at tage et kig efter den perfekte jakke.

Lækkert udstyr til cykelentusiasten

Cykelværktøj

Er du på jagt efter en gave til en mand, der tilmed er stor cykelentusiast, og er den heldige ejer af en lækker cykel, så vil det helt sikkert være en god idé at investere i noget værktøj eller udstyr, så han kan værne endnu mere om cyklen, end han sikkert gør i forvejen.

Du kan tage et kig i linket her og finde det perfekte værktøj, så yndlingscyklen altid er præsentabel.

En cykelcomputer til den aktive mand

cykelcomputer

En cykelcomputer vil være et godt bud, hvis du er på udkig efter en gave til den aktive mand, der især gør brug af sin cykel. På den måde kan han altid holde sig opdateret på, hvor langt han cykler, eller hvor han skal cykle hen, og det vil helt sikkert blive et hit.

Du kan finde nogle gode cykelcomputere her

Et vinkøleskab til vinentusiasten

julegave til ham - vinkøleskab

Det er altid en god idé at investere i et vinkøleskab, især hvis det er en rigtig vinentusiast, man skal købe gave til. Et vinkøleskab sørger altid for, at vinen har den rette temperatur og er lige til at servere for gæsterne. Det vil uden tvivl være en gave, som alle vil blive glade for.

Her finder du et godt udvalg af lækre vinkøleskabe

Sjove gadgets til manden der har alt

gadgets til manden der har alt

Det er altid svært at finde en gave til manden, der har alt, og derfor vil en sjov gadget helt sikkert også være en god idé. Du kan finde mange forskellige gadgets til en god pris, der helt sikkert vil blive en sjov tidsrøver. Det er en anderledes gave, der uden tvivl vil være underholdende.

Du finder et stort udvalg af sjove gadgets lige her

Gavekort til vinsmagning

Gavekort til vinsmagning

Oplevelsesgaver er altid et hit, og du kan for eksempel vælge at give et gavekort til vinsmagning i julegave. Her får man altså mulighed for at smage forskellige druer fra hele verden og lære meget mere om vinen. Det er helt sikkert noget, som enhver mand vil elske.

Du finder et gavekort til vinsmagning lige her

Gavekort til øl- eller whiskeysmagning

ølsmagning

Når det kommer til at give oplevelser i julegave, så findes der også rigtig mange andre ting end et gavekort til vinsmagning. Det vil nemlig helt sikkert også falde i god jord at købe et gavekort til øl- eller whiskysmagning hos enhver mand.

Der findes utallige steder, der tilbyder øl- eller whiskysmagning, og du finder nogle af dem her

Lækkert barbergrej

Lækkert barbergrej

Ofte kan mænd være lige så forfængelige som kvinder, og derfor er en anden god gaveidé at købe noget lækkert barbergrej, så der altid er mulighed for at vedligeholde og værne om skægget. Du kan få alt fra barbermaskiner til skrabere og barberknive, så det er bare med at kigge efter det.

Du finder blandt andet et stort udvalg af lækkert barbergrej her

En god parfume

parfume gave til mænd

En anden god gaveidé er en parfume. En parfume er ofte noget, som næsten alle går med, og derfor vil det altid være en gave, der kan bruges. Der findes et stort udvalg af forskellige dufte og mærker, så det er bare med at finde den, der er din favorit.

Parfumer behøver slet ikke at koste en formue, og her finder du et stort udvalg af lækre mærker til en god pris

En biograftur for to

En biograftur for to

Hvis du er på udkig efter en gave til din kæreste, og du gerne vil finde noget, som I kan lave sammen, så kan du altid købe en biograftur for to. Det er en god og alsidig gave, som I kan benytte, når I vil, og når I synes, at der går en film, som I bare må se.

Du kan finde gavekort til en biograftur for to her

En barberbladssliber fra Razorpit

Razorpit Barberbladssliber

Barberblade kan hurtigt blive sløve, men med en barberbladssliber fra Razorpit fjernes al snavsen, og barberbladet vil holde 90% længere og være så effektivt som muligt. Det vil helt sikkert være en god og oplagt gave til manden, der værner om sit skæg.

Du finder barberbladssliberen lige her

En god bog til læsehesten

bog

Hvis du er på gavejagt til en mand, der elsker at læse bøger, og giver sig ud for at være en rigtig læsehest, så vil den oplagte gave være at investere i en god bog. Det er bare med at finde ud af, om han er til krimi eller romantik, og så finde en bog, som du mener kunne være spændende.

Du kan finde et stort udvalg af gode bøger her

Smarte skjorter i god kvalitet

skjorte

De fleste mænd går i skjorte en gang imellem, og derfor er det også rart at have noget at vælge imellem. Du kan altså med fordel gå på jagt efter at finde en smart skjorte i en lækker kvalitet, og det vil med garanti blive et hit.

Der findes rigtig mange forskellige skjorter i forskellige prisklasser, og her kan du finde et bredt udvalg

En robot til hjemmet

irobot

Det er de færreste, der nyder at støvsuge eller at slå græs, og det samme gælder sikkert også for ham, du skal købe julegave til. I det tilfælde vil det være en supergod gave at give en robotstøvsuger eller en robotplæneklipper, som klarer det sure arbejde for en. Således slipper man altså for at slå græs eller støvsuge selv, og det vil uden tvivl være en populær gave.

Du kan finde forskellige robotter her

Værktøj til en gør-det-selv mand

værktøjssæt

Hvis du skal købe gave til en, der bedst kan lide at ordne tingene selv, så vil noget nyt værktøj måske være en idé at give i julegave. Derudover er forskelligt værktøj altid godt at have lige ved hånden, hvis der skulle opstå en situation, hvor man for eksempel skulle få brug for en skruetrækker eller en tang.

Du kan finde alverdens værktøj her

En god højtaler

sonos julegave til mænd

Man kan altid bruge en god højtaler, når der skal spilles musik til julefrokosten eller nytårsfesten. Her kan mærket Sonos altid anbefales, og en Sonos højtaler vil helt sikkert være en gave, som alle vil blive superglade for. De fås i forskellige størrelser og prisklasser, så der er lidt at vælge imellem.

Du finder et fint udvalg af Sonos højtalere her

Giv et gavekort

julegave til ham - gavekort

Det er altid fedt at få en gave, man kan dele med andre, og derfor kan man med fordel forære et gavekort til eksempelvis en tur på café, til en rejse eller til andre fede oplevelser, som man ikke lige er vant til. Der er masser at vælge imellem, og det er næsten kun fantasien, der sætter grænser.

CRAFTED BY – en personlig øl

ANNEX Brewery – en personlig øl

Hvis du gerne vil give en sjov, personlig og lidt anderledes julegave, så kan du for eksempel også benytte dig af CRAFTED BY. CRAFTED BY er et helt nyt bryggeri, der specialiserer sig i at brygge øl lige efter din smag. Det vil altså sige, at du her har muligheden for at brygge din helt egen personlige øl med den smag, du ønsker. Du får altså muligheden for at skræddersy din helt egen øl i samarbejde med bryggeriets brygmester, og så håndtappes øllen til dig. Derudover kan du også selv designe din egen etikette, som selvfølgelig påklæbes øllen, inden den leveres direkte til dig. Det er altså et supersjovt koncept, der også vil fungere helt perfekt som julegave.

Hos CRAFTED BY finder du altså et hav af forskellige øl, da de nemlig går op i individualiteten, og det at du kan skabe noget helt nyt. Du har mulighed for at vælge din helt egen smag, og de har tilmed en masse at vælge imellem. Du kan for eksempel brygge øl med et bittert touch, eller du kan brygge en øl med en mere frisk og frugtig smag. Der er rigtig meget at vælge imellem, og hele processen er med garanti også underholdende og hyggelig. Det er bare med at finde den smag og kombination, som du tænker vil falde i god jord. Derudover sætter du yderligere dit eget personlige præg i form af etiketten, som du helt selv kan designe, så øllen kommer til at afspejle lige præcis det, du ønsker, at den skal afspejle. Det er altså uden tvivl en supergod gaveidé, og stort set alle mænd vil helt sikkert synes, at det er sjovt at kunne sige, at de har smagt en helt personlig øl, eller at de endda helt selv har været med til at brygge den.

Smarte solbriller

julegave til mænd - solbriller

Selvom det er jul og vinter, hvor det for det meste er mørkt og koldt, så sker der jo ikke noget ved at forberede sig lidt på foråret og sommeren og ikke mindst det gode vejr. Derfor kunne en god gaveidé være at forære et par smarte solbriller, som man med garanti vil få brug for, når vejret bliver bedre. Der findes mange forskellige modeller og mærker, så der er helt sikkert noget, der vil falde i god smag.

Find dine solbriller her

Gamerstol til den ungdommelige

gamerstol

E-sport bare vokser og vokser i disse år. Alderen for computerspillere er samtidig også steget, og mange i 30’erne og 40’erne fastholder i dag deres begejstring for computerspil.
Når man sidder meget foran en skærm, er en god komfort noget af det vigtigste. Gamerstole er ofte yderst farvestrålende, men fås dog også i mere diskrete sort/grå farver.

Find en god gamerstol her

Et godt headset til musikelskeren

headset

De fleste mennesker kan godt lide at høre musik, når de er på farten. Det kan enten være, når de er på vej på arbejde, eller hvis de er ude at løbe en tur. Derfor vil et lækkert headset i en god kvalitet også være en supergod julegave, som de fleste vil elske.

Det er bare med at se sig om efter et godt headset