Kokos kranse

Ingredienser (80-100 stk.)
250 g. hvedemel.
1 knivspids bagepulver.
Korn af en stang vanille, eller 1 1½ tsk. økologisk vanillepulver.
125 g. flormelis.
100 g. fint kokosmel. ( forhandles bl.a. I Super Brugsen ).
250 g. smør, gerne økologisk.
Tilberedning
Hvedemel, Bagepulver, vanille og flormelis sigtes sammen.
Kokosmel blandes i.
Smørret hakkes ud i små terninger, og æltes i meleblandingen.
Dejen må gerne ligge ca. 10 minutter på køl.
Dejen køres igennem en køkkenmaskine med stjerne hul, i lange strimler.
Strimlerne skæres i ca. 7 cm. stykker, og formes til kranse.
Lægges på plade med bagepapir.
Bages i en 185 grader varm ovn ( i midten ), ca. 8 minutter.
Lad kagerne ligge på pladen 4 – 5 minutter, inden de flyttes over på en rist.
(Kilde: Indsendt af Lone Rasmussen)