Julesweaters

Sådan spreder du med garanti julestemning – find din nye julestil!
Sikke en trængsel og alarm, det er koldt og man må gå sig varm – Men halihallo og lige et øjeblik, hvorfor er det lige, at skal man gå sig varm? Julen er jo den tid, hvor man kan hoppe i den mest kitschy sweater – og kun modtage store smil, hvis motivet rimer på ”glade jul, dejlige jul”. Her er lidt inspiration til julesweaters, der med garanti vil sprede julestemning på jobbet, i skolebænken eller til de festlige juledage i familiens skød. Advarsel det bliver lidt grimt, men det er jul, det cool!

Find masser af af andre julesweaters lige her (Affiliatelink)

Et stks julesweater med masser af julemotiver.
Du finder blandt andet julemænd, julestokke, adventskranse, nissehuer, julegaver og stribevis af glade rensdyr på trøjen.

 

Køb julesweateren hos Giggles

 

 

 

 

 

 

Denne grimhed har det hele. Bjælder, kugler, sne og gran mm. Og se hvem der gemmer sig på højre ærme… Er det ikke vores alle Peter Plys?!  Jeg mangler ord, men på ingen måder julestemning efter et mindre studie af denne sweater. Dette er i sandheden amerikansk jul i sweater form. Kan du slå den?

 

 

 

 

 

 

 

Hvis du er typen, der foretrækker, at dit outfit fortæller en lille historie. Så er her sweateren om den standhaftige tinsoldat, som med garanti vil være en nostalgisk ice-breaker ved julebordet eller til julefrokosten!

 

 

 

 

 

 

 

 

En St. Bernard med whisky, nej, det er ikke en drink men i sandheden julehuden over dem alle. Omend, jeg er ret sikker på, at den normalt er brun – og ikke grå med grøn snude. Så for den farvegalde er her en sweater, det tør lidt!

 

 

 

 

 

 

 

I tilfældet af at du har brug for, at kunne komme hurtig ud af din jule sweater. Så burde du overveje cardigan stilen. På den måde kan du hurtige smide julen af dig. Samt du kan nøjes med at lukke lidt op, hvis snapsen kradser.

 

 

 

 

 

 

Denne fine julevest minder lidt om et kludetæppe. Forstil dig, at din mormors sidste kludetæppeværk røg i en balje fyldt med jul. Så hvis din momse er rigtig kreativ i år, så ved du måske, hvad der venter dig i den bløde pakke under træet.

 

 

 

 

 

 

 

Denne cardigan leger lidt med vores nysgerrighed, ikke sandt? For hvad mon der dog gemmer sig på den anden side. Julen er jo den glade giveres tid. Men husk ikke at give ud af det hele, og overlad lidt til fantasien f.eks. med denne cardigan.

 

 

 

 

 

 

 

Er du en naturelsker, så er her sweateren til dig. Og du kan sikkert ikke undgå, at blive lidt varm om dit store julehjerte, når du ser på dette glade smilende rensdyr.

 

 

 

 

 

 

 

Forstil dig, at du først i morgen opdager det er december. Hvorfor, du har glemt at åbne din pakkekalender. Her er løsning. Hvad med at i føre dig din pakkekalender.  På den måde kan andre også få lidt glæde af den. Og du vil med garanti aldrig glemme dagens gave eller at det er december!?

 

 

 

 

 

 

 

Katte er hipt, og ja, de hører sig også julen til. Slå to fluer med et smæk, bliv hip og julet med et skønt miks at kattejammer rock og juleklang.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Har du ikke altid drømt om, at klæde dig, som var du julemandens lille hjælper? Hvis ja, så er din lykke gjort med denne sweater. Bemærk: rigtige bjælder!