Sjove juleklip

Overalt på internettet vælter det frem med mange gode julevideoer og også de sjove af slagsen, der kan give dig et godt smil på læben, selv på en mørk og trist dag og hvor humøret måske ikke er helt i top.

 

Youtube julevideoer

Blandt de mange julevideoer på Youtube har en video bl.a. hittet de sidste par år, hvor et amerikansk hus udsmykket med utallige af lyskæder, spiller en kendt sang eller melodi og de mange lyskæder herefter lyser efter melodien og sangen. Der er alt fra store lysende julemænd og hans rensdyr til lysende og glitrende juletræer. Et helt fænomenalt projekt som hvert år må tage mange timer at få sat op med alle de mange lyskæder, der skal testes og udskiftes, hvis nogle af lysene er gået i stykker.
Det må også være vældig dyrt, at have så stort et forbrug af julelys i december måned, da de som bekendt bruger rigeligt med strøm og dette vil nok også kunne ses på elregningen i slutningen af året.
Andre julevideoer der florerer hyppigt på internettet, kan omhandle snemænd der forskrækker små børn eller de mere glade og kærlige videoer af et flot pyntet juletræ, som vi alle drømmer om at have juleaften d. 24 december. Det perfekte pyntet juletræ findes i virkeligheden måske slet ikke, men er man tilfreds og glad for sit juletræ, må det vel i virkeligheden være det perfekte juletræ.
En sjov og anderledes julehilsen som du hurtigt kan få en dag til at gå med i december måned er, at lave dine egne julevideoer. Det kunne være en julehilsen til dem i din familie eller venner af dine børn og dig, der ønsker dem en rigtig god og glædelig jul eller noget helt andet omhandlende julen.
Måske vil dem der modtager jeres fine julehilsen blive rørt og rigtig glad for at i har tænkt på dem. Julen er en mørk tid, men samtidig også en rigtig kærlig og følelsespræget tid. Det kan være rart at vide især i julen, at der er nogle der tænker på en og sender dem en kærlig julehilsen, så man kan komme i rigtig godt julehumør eller komme ovenpå igen, hvis man har været lidt trist og ked af det.
Så underhold dig selv med de mange julevideoer der findes ude på internettet og som med garanti vil kunne få dig til at grine eller lave en kærlig julehilsen selv med dine børn eller alene til dem i din familie og dine nærmeste, så de ved at der er nogle der tænker på dem.