Jul i udlandet

Der er masser af muligheder for at holde jul i udlandet, og det er noget som mange danskere vælger at gøre hvert år. Det er blandt andet blevet populært at tage på ferie til Thailand eller andre lækre destinationer, hvor der er varmt hele december måned og hvor mange også vælger at holde nytår og dermed tage 1-2 ugers ferie for at slappe ekstra meget af.

Dem som vælger at holde jul i udlandet, lokkes ofte af at skulle prøve noget nyt og anderledes samt måske endda en helt anden kultur og et land som man ikke har besøgt før. Der er lavet flere undersøgelser i Danmark de seneste år, som viser af omkring hver anden dansker, drømmer om at rejse væk i julen. Det kan dog ligeså godt være, at de drømmer om at rejse væk fra hele det her juleræs, hvor alle skal ud at købe julegaver til sidst og mange stresser rundt, som de gerne vil væk fra.

Vil man have en rigtig jul som mange forbinder med masser af sne, kan man også tage nordpå til Norge eller sydpå til Østrig, Italien eller Frankrig, som alle er populære rejsedestinationer i julen, hvor mange også tager på skiferie og dermed også holder deres jul i udlandet. Det kan dog måske være lidt af en udfordring, hvis man er en familie med flere børn, da man også skal have fragtet alle julegaverne hjem igen, men det er noget man skal have aftalt på forhånd.

Et alternativ kunne være kun at tage nogle af gaverne med på ferie og åbne resten, når man kommer hjem igen til Danmark eller sågar kun have børnenes julegaver med på ferie, da det nok for dem betyder allermest at få alle deres gaver. Forældrene kan nok vente til de kommer helt hjem til Danmark igen, men børnene vil nok have svære ved at forstå, hvorfor de ikke har fået alle deres gaver, når det har været juleaften.

Du skal finde ud af om du eller din familie kunne tænke jer, at holde jul i udlandet og prøve noget anderledes. Kunne i godt rejse i julen, er mulighederne mange og det er stort set kun et spørgsmål om økonomien er til, at i rejser af sted i julen og hvor i godt kunne tænke jer at rejse hen. Har i ikke råd til det, så vent hellere til januar eller februar, hvor udsalget starter i hele Danmark og hvor man kan spare rigtig mange penge også på rejser til udlandet.

Jul i sommervarme.
Jul i sommervarme.