Minions Jul Merry Christmas – Minions Glædelig jul

 

Minions jul

Minions som er de små gule og ikke mindst sjove figurer kendt fra filmene, er mere end kun nogle figurer i deres spillefilm. De er blevet nogle kendte fænomener i hele verdenen og derfor har de bl.a. også lavet deres helt egen julesang. De synger den på deres sjove og anderledes sprog og kan findes på Youtube ved at søge på: ”Minions christmas song”. Se også gerne videoen da den ligeledes er ganske underholdende og lur mig om du ikke også kommer til at grine en gang eller to, imens du hører den sjove og meget anderledes julesang lavet af Minions.
Du kan også købe dig til en Minions julekalender, så hvis du har børn og de har set filmene og finder dem sjove. Så vil en julekalender med garanti blive en stor succes hos dine børn. Derudover findes der også flere hjemmesider på internettet, hvor du kan lave dine helt egne Minions julekort. Dem kan du sende rundt til dine venner og bekendte, som et anderledes julekort og naturligvis med en personlig hilsen i.
Det kunne også være en aktivitet, som du vil kunne bruge en dag på sammen med dine børn, hvor i kunne sende julekort rundt til jeres familie og jeres nærmeste venner og ønske dem en glædelig jul. Det kan være rart at få at vide, at nogle tænker på en i julen, da det også er en mørk tid og hvor man måske ikke kommer ud blandt så mange mennesker, som ved andre årstider og hvor vejret er noget bedre.
Du kan også købe en julesok til dine børn, så de kan få deres kalendergave eller gaver fra julemanden i en Minions julesok. Med deres sjove ansigtsudtryk og små hvide øjne, vil de synes at det er en sjov sok, fremfor den traditionelle røde kedelige julesok.
Ydermere kan du også få Minions sengetøj eller hvad med en bamse af en af de populære gule figurer i julegave? De kan købes i forskellige størrelser og prisklasser, afhængig af hvor du har fundet tingene henne. Ofte vil det være billigere, at købe det på internettet, fremfor i en fysisk butik, medmindre det er på tilbud, så er det bare med at slå tid inden det er for sent.
Mulighederne er mange og det er blot om at kigge i de forskellige legetøjs kæder og se deres udvalg eller søge rundt på internettet, så du kan glæde din børn eller børnebørn med julegaver omhandlende Minions.