Min Jul Rasmus H

Min jul: Kl:9:00 Står jeg op, og går i bad. Kl: 10:00 sætter jeg mig ned foran tv’et og ser jule-tv! 🙂 kl 11:00 ska jeg ha morgenmad med min familie. kl:11:30 Tager jeg over til mine venner, og spiller “Risk” det har vi gjort i 4 år. Vennens mor serverer konfekt, pebbernødder,brunkager og sodavand til os. Kl:12:00 Tager vi ud og kælker(hvid der er sne) Vi har det fedt! i 2 timer. 🙂 kl:14:00 Kommer naboen og naboens børn, og spiser middag hos os. Vi børn spiser nede i stuen, mens vi ser disney-juletv. Vi smiler og er glade alle sammen. 🙂 JUlen er DET BEDSTE!! kl 16:00 Tager naboen hjem, og drager videre til Ikast for at fejre jul. Vi tager ud til min bedste far for at ønske ham en glædelig jul+ en gave. kl 17:00 Tager vi i kirke. kl 18:00 Finder vi vores gaver frem, som vi har købt, og lægger dem under juletræet. Efter det, går jeg op på mit værelse og på msn, skriver til alle mine venner, ønsker dem en glædelig jul. Vi fortæller hva vi har lavet indtil nu og hva vi kommer til at lave. kl 19:00 Er der Julemiddag! 😀 Dejligt stor kalkun, med brun sovs, Brune kartofler, Normale kartofler, franske kartofler, sodavand, 🙂 agurkesalat, ribs. Alt! 🙂 Vi sidder og har det hyggeligt, min familie og jeg. kl 20:00 Er der Ris’a’la mant. Gave til den der finder mandlen. kl 20:30 danser vi om juletræet. Synger de kendte julesange. : Et barn er født i Bethlehem, Glade jul, Det kimer nu, Højt fra træets grønne top, Dejlig er den himmelblå. kl:21:00 Så er der gaver til os! 😛 vi pakker alle gaverne op. 🙂 imens ser vi “Fars Fede Juleferie” Vi får hva vi ønsker os :). kl: 23:00 kommer den anden nabo over, vi viser hva vi har fået, og snakker. kl: 1:30, går naboen hjem, og vi iseng. DET var min jul:) verdens bedste dag! Jeg ønsker jer alle en glædelig jul. Selvom der er halvanden måned til. 🙂 

Indsendt af: Rasmus H