Min Jul Randi

Ja min jul stater nok den 1 dec for der pynter vi op til jule månden også jule tæret men div ikke med lys. ja så går dagene op til jul med at bage og hygge med hinanden. iv får også købt de siste julegaver ind. så den 22-23 kommer familien somrael. den 23 får vi risengrød og går i seng tidlig. den 24 om omrgen er det somrele mig som står op føst jeg vækker de ander og vi spiser morgen mad og så slapper vi lidt af. ved 12 tiden hjælper vi hinanden med det siste der mangler gaver under tæret og ligen. så går jeg og mine søsken op og klæder om til fint tøj ved 15 tiden. så når vi kommer ned hjælper vi til med at dække bor. og så skifter mor og far til fint tøj der efter sætter vi os til et lækkert bor med kalekun madister brune hvide katofler osv. når vi er færdig hjælper vi med at bager ud og skylle af, så går gæsterne ind og sætterse sig i stuen. så mor far og jeg bager flere fade med slik ind i stuen på borene nå vi er færdig finder vi sang bogen fram og sønger en 3-4 sange og så finde vi ud af hvem der skal give gaverne til dem som står på til og fra kortene. ja så hyger vi os med vores gaver og spisser en masse slik glædlig jul

Indsendt af:  Randi