Min Jul Melanie

Den 23 dec. får vi risengrød til aftensmad…Så er der noget til risalamande til den 24 og så giver vi julemanden noget… Julemanden kommer nemlig o pynter vores træ om natten til den 24 dec. Så får han en juleøl og risengrød for det:) Jeg vågner tidligt næste dag(7-8 tiden) jeg vil ind og se juletræet… det er rigtig flot! Så ligger der også julegaver fra julemanden til mig og min søster… (altså ligesom adventsgaver) Når vi har fået dem ser jeg fjernsyn indtil vi skal spise morgenmad…. Hyggeligt! Morgenmad er bare som i weekenderne… Når vi så skal spise middagsmad er det med godt mad. Bacon, varm leverpostej og andet pålæg.. Mums! Så skal vi i kirke ved 14 tiden… Hyggeligt! Så hygger vi derhjemme med at dække bord og jeg render rundt om juletræet og dufter til det og synger julesange! Ved ca. 18 tiden kommer min mormor og morfar. og måske min onkel og hans kone og deres barn(1 år) Så får vi brune/hvide kartofler og sovs og kalekun.. mums… Så lidt efter når de vokse har trukket vejret, og jeg har været inde og lure lidt i gaverne får vi risalamande…. Gaven er lidt forskellig! Så skal vi danse og før det har min storesøster og mig lagt gaver under træet…. Så synger vi MANGE sange(10-15) til sidst nu er det jul igen og løber rundt i hele huset! Så får vi gaver ved 10 tiden…. en efter en…. jeg henter normalt gaver(min søster gider ikk længere) ved 12 tiden får vi konfekt og småkager og hygger os!!!!! Knus fra mig som har sommerfugle i maven!

Indsendt af:  Melanie