Min Jul Marianne

Min jul startede allerede i midten af november hvor jeg pyntede op. 1. advent blev brug på julebasar, den 4.-5. december (2. advent) samles familien hos min far hvor vi bager julesmåkager og laver konfekt, julepynt, kort julehygge med stort J. Den 3. advent skal jeg til min søster hvor vi skal koge klejner. Den 4. advent … der skal jeg til fødselsdag, så ikke så meget julehygge lige der. den 20-21 december skal jeg med min kæreste og hans familie ud og fælde juletræ. Det er første gang jeg skal prøve det. Vores juleaften i år bliver den 23. december, hos min søster, med hendes 2 drenge, min far og min kæreste. Min far, kæreste og jeg ankommer ca. kl. 14, og hjælper lidt til med juleforberedelserne, kl. 1730 spiser vi and, flæskesteg, brunede og hvide kartofler, kogte æble med ribsgele, brun sovs, og til dessert ris a´la mande med mandelgave. Efter opvasken bliver træet tændt, der synges og danses om træet, og efter det bliver gaverne delt ud. Aftenen afsluttes med juleknas og kager. (Til næste år bliver vores juleaften holdt på den 24.

Indsendt af: Marianne