Min Jul Malene

Julen i år bliver enormt hyggelig! den 23 december kommer min storesøster, hvor vi så først hygger os og spiller. derefter laver vi julekonfekt. når vi så er færdige med det, spiser vi risengrød. bagefter går vi ind og pynter vores juletræ. det er det bedste ved den dag, det er at min mor, mine to storesøstre og jeg pynter juletræet. når vi så er færdige, sætter vi os ind med konfekt, og ser julekalender. når den så er færdig, spiller vi, og når spillet er slut går vi i seng. den 24 december starter med at min mor står tidligt op, mens vi andre sover videre ind til klokken halv ni. når vi så skal til at spise morgenmad, står der det helt store morgenbord klar, med alle mulige lækre ting. mens vi spiser er der julemusik i baggrunden. når vi er færdige, tager vi tøj på, og ser juletv. og min mor begynder på julemaden. engang op ad eftermiddagen, går vi i kirke. når vi kommer hjem, ser vi disneys juleshow, og vi hygger os indtil vi skal spise. og så kommer tiden, til vi endelig skal spise. vi sidder og hygger os med alle lækkerierne. når vi er færdige med at spise, vasker vi op. og så er det tid til at danse om juletræet. vi synger en masse sange og salmer, og løber rundt i huset, og synger, nu er det jul igen. og så er dagens højdepunkt kommet, gaverne. resten af aftnen pakker vi gaver op, og hygger os. det er min jul, håber at jeres bliver ligeså god.

Indsendt af:  Malene