Min Jul Lerke

I min familie begynder vi at pynte op d. 28. november… 😀 I December bager vi, rydder op, køber gaver, hygger og pynter mere op! D. 22. december køber vi juletræ på et lille bitte torv, i vores lille bitte by.. 🙂 Det plejer altid at sne når vi henter det, så når vi kommer hjem ligger der smeltet sne over alt i stuen efter vi er trasket ind. Den 23. December pynter vi det, og vi bager en sidste gang så vi har nok. Den 24. december vågner mig og min mor næsten altid først. Jeg ser en masse jule-tv og minm storesøster kommer ind og ser lidt sammen med mig. Så stor resten op og vi spiser morgenmad som vi plejer :D. Om eftermiddagen ligger vi dug på brodet, servietter på glasene osv. Jeg henter som regel ALLE gaverne og putter dem under træet, også kigger vi ellers lige lidt på de gaver der er til os. Min moster, fætter og mine 2 storebrødre kommer ca. kl. 16:30. Så snakker vi og maden kommer på bordet med and, brune/lyse kartofler flæskesteg og alt det der dejlige mad.. 😀 ! -Så slår vi mave, og spiser lidt slik.. Så åbner vi lige 1-2 gaver hver (Altså børnene). Så danser vi om træet, og jeg spiller harmonika til. Det er jo lidt hyggeligt med lidt harmonika lyd over det hele. Så spiser vi ris ala mande. Og børnene for altid mandlen (Fordi de laver 2 skåle.. Én skål med en mandel i -Og en uden til de voksne) 😛 Så går jeg, min søster, mine 3 brødre og min fætter ud for at lave snebolds krig.. 😀 Når vi kommer hjem pakker vi gaver op.. Min moster og fætter + min ene bror går hjem kl ca. 20:00 (Desværre 🙁 ) Og vi andre hygger til kl. 23:30 ca.. Kh Lerke Ps: Selvfølgelig ser vi Disney’s Juleshow

Indsendt af:  Lerke