Min Jul Kitt

MIn jul forgår henne ved min Moster..Det har det gjordt lige siden jeg blev født. Hvert andet år kommer mine fætre dem er der 3 af.Den ene af dem har kone og børn , og den anden har kone , og den 3 har kæreste. Så bliver vi nogen par stykker , hvis de er der. Hvis de der der bliver vi 14. Hvis de ikke er der bliver vi 6. Vi kommer derhen , kl.6 efter julekalender , min søster og jeg elsker at se den. Min moster er næsten altid færdig med maden. Så spiser vi kartofler med brunsovs og flæskesteg. Så venter vi lidt så kommer der noget andet mad. Så bagefeter spiser vi risalamang med 2 mandler i. Jeg plejer altid at få mindst en mandel når vi er 7..Jeg er nemlig den yngste. Så venter vi lidt også danser vi om juletræ også kommer det helt store: gaverne. Jeg er altid den der får flest gaver. Min storesøster er konfimeret så betyder det at hun ikke får julegaver af min fars familie , sådan er reglen , men jeg er ikke konfimeret endnu ;).. Så pakker vi gaver op også ser vi lidt på den. Så skal vi have kaffe , vi får slik og småkager og appelsiner til. Så hygger vi os , også skal vi pakke gaverne sammen og tage dem med hjem , så kigger vi lidt på gaverne der hjemme også er det puttetid..:) Det er min Jul..:D

Indsendt af: Kitt