Min Jul Kirstine

D. 23. december kommer min mor(for min mor og far er nemlig skilt), så vi ka pynte juletræet! Når jeg så kommer i seng, og forhåbentlig sover, kommer min far med en pakke eller 2… Jeg er ikke så god til at falde i seng lillejuleaften, så jeg er tit vågen til over 12, og står op 5, halv 6.. men alligevel er jeg ikke det mindste træt, for det er jo juleaften! 🙂 Ca. kl. 15.00 kommer min farmor, så ser min farmor, mine yngre brødre og jeg Disneys Juleshow. Efter det tar min mor og mig i kirke. Ca. kl. 19.00 spiser vi, for vi ska jo også nå at se julekalender på dr 1.. Når julekalender på tv2 er slut for vi risalamande.. når så de voksne er ved at være færdige, danser vi om juletræ.. og så for vi endelig gaver.. hehe… når vi er færdige bliver min farmor kørt hjem, og så kører min mor.. derefter går vi alle i seng, efter en lang dag! 🙂 Det var så om min juleaften.. 

Indsendt af: Kirstine