Min Jul Julie

Hvert år laver vi jule-dekurationer, hos os det plejer at være hos min mormor og morfar men de er desværre døde :'( Så vi holder det hos mig. Min onkel, tante, og mine 3 fætre og min ene kusine kommer hos os og så laver min mor og far glögg og æbleskiver. Til jul skifter vi med at holde jul vær andet år holder jeg med dem vi laver jule-dekurationer (min mormor og morfar plejede også at være der). Det andet år holder vi med min far’s side altså min farmor og farfar, og min onkel og tante og to kusiner. det er altid hyggeligt hos begge familerne. Og nåååre ja hvert år tager vi også ud med vores naboer (som er nogen af vores rigtig gode venner) og fæller jule træ og derefter tager vi på restaurant og spiser mad og jule hygger 🙂 Det var så min jul. Hilsen Julie. God jul
 
Indsendt af: Julie