Min Jul Jonas 2

Hej nu vil jeg fortæle om hvordan min fam. holder jul 🙂 Juleaftens dag plejer jeg altid at stå mega tidligt op fordi jeg glæder mig sådan til juleaften. Jeg spiser ikke morgenmad, fordi jeg gerne vil være sulten til om aftenen. Når jeg har set juletv, tar jeg noget tøj på, også køre jeg med min famillie hen til min Bedstemor & Bedstefar. Der mødes jeg så med resten af min famillie (vi er cirka en 11 stykker). Om aftenen spiser vi Andesteg med brune og hvide kartofler, brunsauce, og alt muligt andet. Når vi har spist det kommer vi til desserten det er rissalamen, og t der er altid gemt en mandel i. Når vi har spist det ser vi de sidste afsnit af årets julekalender. Efter et stykke tid begynder vi at hente gaverne, og ligger dem under træet, og når alle gaverne ligger under træet, begynder vi at danse rundt om juletræt mens vi synger forskælige julesange. Til sidst pleger vi altid at synge “Nu det jul igen” mens vi hålder hinanden i hånden og går en rundte i hele huset. Efter det begynder vi at åbne vores gaver. Og resten af aftenen forsætter med jule hygge:) Rigtig god jul! Hilsen Jonas 😉 

Indsendt af:  Jonas