Min Jul Isabella

Hej 🙂 Altså min familie og jeg holder første advent, spiser æbelskiver og drikker varm kakao 😀 Fjerde advent kører vi ud og fæler juletræ og hygger os.. Så finder vi tit en julestue og drikker the og kakao sammen med andre som også er ude og fæle juletræ 😀 Lillejuleaften kommer min storesøster, så pynter vi juletræ og hygger. Så laver vi konfekt og ordner de sidste ting.. Om aftenen sover min søster og jeg sammen. Om morgenen står vi meget tidligt op og åbner nissegaver 😀 Så står mine forældre op og laver morgenen mad, vi ser Julefjernsyn 🙂 Så ordner vi os og venter på resten af familien! Om aftenen kl. 18 spiser vi mad og klokken ca. 10 danser vi om juletræet! Så pakker vi gaver op til ca klokken 03 (Det kommer an på hvor mange gaver der er) Og så går vi i seng 😀 1. og 2. juledag slapper vi af og holder 2. jul for mine andre søskende og for frugt salat og julefrokost. 3. juledag er der store Julefrokost dag for stort set hele familien! Så er vi altid hos min fætter 😀 Så foregår resten af ferien stille og roligt :)</
 
Indsendt af: Isabella