Min Jul Helene

HEEJ nu skal i hører hvordan jeg holde jul jeg står altid mega tidligt op(ikke med vilje glæder mig bare så meget) og så spiser vi morgenmad så ser jeg julefilm i fjernern under dynen…:DD og pakker de sidste gaver ind!-(PÆNT) så har jeg MINDST et par dage før lagt det tøj, make up og smykker jeg skal have på klar og vasket så om efter middagen går jeg i bad og efter det gør mig klar med alle mine ting;) så tager vi ud til enten min farmor mormor venner eller mostre og holder jul…;) så spiser vi mad – ande og flæskesteg og hvide og brune kartoffler og brunsovs:DD så spiser vi rissalaman med 4-5 mandler i og alle der har fået en for gaver som er tit chokolade! så ser vi det sidste afsnit af julekallndern og danser om træet og åbner gaver bagefter det spiser vi julecandy som er havregrynskugler brunkager slik og chokolade og meget mere…så lege vi pakkeleg og så er vi vidst ved at være der:)

Indsendt af:  Helene