Min Jul FrisserNissen

Siden jeg fandt min dejlige mand har vi skiftes til at holde jul hos hans forældre eller min mor. Men de sidste 3-4 år har vi valgt at holde hver 2nd juleaften hos os selv, hvor vi så inviterer min mor og søster op. De andre år stadig hos hans forældre, da min mor arbejder juleaften hvert 2nd år. Så det passer rigtig godt. Den gængse spise uanset sted er flæskesteg (med sprød sværd selvfølgelig *S*) og enten and eller kalkun. Selvfølgelig med det gængse tilbehør… Midt i december er der gerne en stor “gave-bytte” dag med min familie i sønderjylland…det er lidt en tradition at det samtidig er en hyggedag, hvor vi pludrer og får lidt julegodt. Herhjemme giver vi hinanden små søde overraskelser i vores julesokker i løbet af december og da vi ingen børn har får vi adventsgaver af min svigermor. Hun er bare den sødeste… Juleaften i år er speciel. Vi er for 3/4 år siden flyttet på landet med hest, hund og hele molevitten. Og tilfældigvis er det også i år vi skal holde julen hos os selv…og så gør det det kun endnu mere hyggeligt at Juleaften falder på 4. søndag i advent. Det er bare for godt! Vores første jul på landet…så mangler vi kun sneen juleaftensdag og vores største ønske opfyldt: en lille bebs i min mave :o) Jeg har sendt vores ønske til julemanden, så findes han håber jeg han lytter godt i år. Håber det bliver den bedste jul nogensinde for os alle… På forhånd Glædelig Jul til alle. Og selvfølgelig får vi da en hvid jul 

Indsendt af: FrisserNissen