Min Jul Casper

Hej med jer, der gemmer sig bag skærmen. Nu skal i høre min hyggelige jul. Min morgen startet med at jeg står op ved 08:00 tiden, og spiser rundstykker, som vi altid får jule morgen, samt noget jule musik. Efter det går jeg ofte en tur med hunden(helst i snevejr (o; ), ellers tager jeg i bad, eller hvad jeg nu kan finde på. Så ved middags tid, står den på risengrød 🙂 Ellers er det bare hygge resten af dagen, med æbleskiver,konfekt,julekager, og Jule film i tv’et. Så når klokken bliver 17:00 tiden, tager vi over til endten min morfar, eller min onkel og tante, hvor hele familien samles, for at holde Jul. Vi får altid, and,flæskesteg,rødkål,brune kartofler, alm. kartofler, osv osv osv. Så går der lige lidt tid, inden vi får en omgang ris a la’ manqe. Så ved 20-21 tiden, begynder vi og danse om det lys glansede træ, som stråler smukt med stjernen i toppen. Efter, pakker vi op, hvor den yngste går over og vælger en pakke til en anden, som skal gå over og vælge efter han/hun har pakket ud. Ellers hygger vi os bare resten af aftenen, med en masse jule slik. Det var så min fantastiske jul. Og mon ikke den bliver lige så god i år? der er jo mindre en, en måned til den 1. Dec! Dejligt! – Casper

Indsendt af:  Casper