Julefilm

Arthurs Julegaveræs

En juletegnefilm instrueret af Sarah Smith og Barry Cook

Arthurs julegaveræs (Arthur Christmas) er en computeranimeret julefilm. For første gang får vi svar på hvordan Julemanden kan nå, at aflevere alle julegaverne til børn i hele verden så kort tid. Julemanden har nemlig en superoptimeret ultra hi-tech operation, som er godt skjult ved Nordpolen.
Historien indeholder alle de klassiske ting en rigtig juleklassiker skal have.

Arthurs Julegaveræs – Dansk trailer

Familien, som er splittet på tværs af generationer, køn og hjertevarme – og en højst usandsynlig helt, julemandens yngste søn, Arthur. Til trods for al den planlægning og teknologi, der indgår i årets mest afsindigt stressede døgn, er der alligevel et år, hvor noget går galt. Helt galt! For ud af de mange hundrede millioner af børn, der skal have gaver, er der EN, der bliver glemt. Nu er det op til Arthur – der har selve Julesjælen dybt forankret i sit indre – og hans bedstefar, den for længst pensionerede gamle Julefarfar, at kaste sig ud i et forrygende eventyr og spændende jagt imod tiden for at nå at levere årets sidste gave, inden det er for sent og Julen er forbi. DVD Releasedato 6. dec 2012.

Anmeldelser af Arthurs Julegaveræs

JyllandsPosten ***** Der er overraskende mange opfindsomme gags og stunts i Aardman Studios’ (”Walter og Trofast”) samarbejde med Sony Pictures Animation. Selvom det vel nok kan blive hektisk for de små biografgængere, så skal man ikke snyde hverken dem eller sig selv for en vanvittig god juleoplevelse.
Politiken **** Toptunet 3D og god gammeldags hygge.
Berlingske **** Der er noget at more sig over for hele familien og så er 3D faktisk som skabt til flyvende kaner.