Brøckhouse

Brøckhouse juleøl
Brygget med en belgisk overgær og med hele fem forskellige malte og sukre: Pilsnermalt, hvedemalt, aromamalt, chokolademalt og rørsukker. Smagen er dyb, varm og fyldig, med en tydeligt chokoladesmag. En ægte klosterøl med duft af julens faste ingredienser som figner, dadler, nelliker og abrikos. Der er brugt bitter humle:Nothern Brewer og aromahumle East Kent Goldings. Brøckhouse Julebryg er lagret i tre måneder og kan sagtens gemmes i op til ti år. En øl der passer perfekt til den fede danske julemad. Serveres med 10-12 grader.

Ørbæk bryggeri

Santa C Ale
Denne perlende mørke ale er klar og kastaniebrun med et cremefarvet skum. Duften bærer julekrydderier som kanel, nelliker og ingefær, og den fyldige smag har en let humlebitterhed med søde toner af appelsin. Den afrundes af en kort bittersød eftersmag.
Ørbæk Santa C Ale er brygget med forbillede i de gamle traditioner, der kendetegner franske og belgiske juleøl. Til brygningen af denne fyldige øl, har Ørbæk Bryggeri udvalgt forskellige malttyper og krydderier, der giver den en helt speciel julekarakter.
Alkohol %: 5,8

Jingle Bells
Ørbæk Jingle Bells er brygget med forbillede i gamle traditioner, som er kendetegnende for de Franske og Belgiske juleøl. Til brygning af denne fyldige juleøl, er udvalgt forskellige malttyper og krydderier, som giver den helt specielle karakter.
Alkohol %: 5,8
Bliver brygget for Coop.

Thy julebryg

Thy Julebryg
Juleølen er en gylden julebryg og er meget populær blandt de ølnydere, der gerne vil have en “god gammeldags” julebryg med kraftig smag og en del bitterhed.
Thy Julebrygs klare, friske smag og bitterhed gør den meget velegnet til julens gode frokoster.

Thy Julebryg er i skatteklasse 3 og har en alkoholprocent på 7,9.

Svaneke bryghus

Bornholmerbryg
Flot vedvarende skumkrone. Dufter sødlig og humlet.
Smager er let sødlig, tilpas humlet og krydret behageligt som man forventer sig af en julebryg. Eftersmagen synes jeg desværre er alt for kort. Den har en noget tør eftersmag.
Undergæret.  Alc. 5,7 % vol.