DET ER ALLEREDE JUL I DISNEYLAND PARIS!

DET ER ALLEREDE JUL I DISNEYLAND® PARIS!

Fra den 16. november til den 29. november 2017, kan besøgende drage fordel af vores fantastiske tilbud og opleve noget helt fantastisk:

FÅ OP TIL 20 % PÅ DIT OPHOLD*
+
HALVPENSION MED I PRISEN*

For ankomster fra den 1. november 2017 til den 20. marts 2018

>> Læs mere om ferie på Disney Hotel her <<

*Feriepakken inkluderer følgende:
– Ophold på et Disney® hotel.
– Billetter til Disney parkerne under hele opholdets længe.

*Fordele ved at bo på et Disney hotel:
– Få et Fastpass® til hvert medlem i jeres gruppe, som giver hurtigere adgang til de mest populære forlystelser!
– Extra Magic Hours : Få adgang til Disneyland Park op til 2 timer før normal åbningstid!
– Kør med shuttlebusser mellem Disney parkerne og Disney hotellerne, uden ekstra beregning (eksklusiv Disney’s Davy Crockett Ranch).
– Fri parkering ved vores Disney parker og dit Disney hotel under dit ophold.
– Alle forestillinger og forlystelser er medregnet, når først du er i Disney parkerne.
– Få en uforglemmelige oplevelse i Disney parkerne med Meet’n’Greet med Disney figurerne.

TAG HUL PÅ ÅRETS JULEFESTLIGHEDER FØR ALLE ANDRE MED DISNEYS FULDKOMMEN FORTRYLLENDE JUL!

Du behøver ikke at vente længe før du kan pakke årets bedste julegave op! Årets julefest i Disneyland® Paris begynder nemlig allerede den 11. november 2017! Hallerne er pyntet op med det fineste julestads, og hele familien kan nynne med, når Disney-Figurerne stiller op i Disney's Christmas Parade, neje for smukke prinsesser og prinser, møde julemanden* og masser af Disney-Figurer i juleudklædning. Kom i musical-stemning ved vores Syng-med-show med Frost** og vores show Disney Dreams®! Of Christmas. Det er en slædefuld af juleaktiviteter for familien, der helt sikkert vil glæde hvert familiemedlem i lang tid efter finalen den 7. januar 2018 i Disneyland® Park.

Oplev mange flere overraskelser LIGE HER !   <<

Som Europas største turistdestination består Disneyland Paris af to Disney parker, syv hoteller og alle former for underholdning. Disneyland Park giver gæsterne mulighed for at opleve magien og at møde Disney figurerne. Walt Disney Studios® Park fungerer som en interaktiv måde til at opleve hvordan tingene fungerer bag scenerne i film, fjernsyn og animationsfilm. For at opretholde gæsternes glæde og leve op til deres drømme, har Disneyland Paris syv Disney hoteller med samlet 5.800 værelser og et af de største underholdningscentre i hele Paris-regionen – Disney Village. Underholdningscentret tilbyder alt fra restauranter, butikker, PanoraMagique (en tur i luftballon som giver gæsterne mulighed for at få en storslået udsigt ud over Disneyland Paris og det omkringliggende område) og et biografcenter med 15 biografer og en IMAX auditorium – alt sammen i et 30.000 kvm. stort område. Destinationen består samlet af 59 forlystelser, 54 butikker, 68 restauranter med alt fra fastfood til gourmet restauranter.

Leave a Reply